Elmaterialer og belysning

Skab hyggelig stemning i hjemmet

Belysning er et vigtigt element i hjemmet ikke blot for at kunne se, men også for at skabe stemning. Skab den helt rigtige stemning med et væld af forskellige muligheder og kombinationer, der lader dig sætte dit personlige præg på belysningen. Her finder du ikke blot belysning men også diverse el-artikler til hjemmet som ringklokker, alt til el-installationer, forlængerledninger, batterier og stikdåser.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding