Klima og ventilation

Få et sundt og godt indeklima

Giv dit hjem og din familie det sundeste og mest behagelige indeklima med klima og ventilationsapparater hos punkt1. På denne side finder du et udvalg af apparater, der hjælper med at holde temperaturen på et behageligt niveau selv på de varmeste sommerdage, justere luftfugtigheden i hjemmet eller rense luften for at sikre et bedre indeklima for dig og din familie. Hos punkt1 finder du alt du skal bruge for det optimale indeklima i hjemmet.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding