Strygning og tøjbehandling

Find det rigtige udstyr til strygningen

Er du på udkig efter et strygejern eller andet udstyr til strygning, så er det her på siden du kan finde det. Vi har både strygebrætter og tørrestativer, traditionelle strygejern såvel som dampjern og desuden de særdeles effektive dampstationer, som kan give et ekstra professionelt resultat, når du stryger. Vi fører alle de bedste mærker på markedet inden for strygning som for eksempel Philips, Tefal, Braun og Electrolux samt mange andre kvalitetsmærker. Uanset hvad du er på udkig efter af udstyr til strygning, så kan du med sikkerhed finde en god løsning her hos os. Tag et kig på det flotte sortiment og vælg det strygejern eller andet udstyr til strygning, som passer til dig og dine behov.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding