Vask og rengøring

Nem og hurtig rengøring

Vi elsker alle at have et rent hjem, men rengøring er ikke altid lige sjov. Her finder du en række produkter, der hjælper dig med rengøringen, så det er nemt og hurtigt overstået. Her er alt fra smarte vinduesvaskere, der gør vinduespudsning nem og overskuelig til robotgulvaskere, der klarer gulvvasken for dig, så du bare kan smække fødderne op, og se dit yndlingsprogram i Tv, mens den klarer arbejdet. Hos punkt1 har vi alt du skal bruge til den store hovedrengøring.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding