Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Hvidevarer – Inspireret af dig siden 1901

I GRAM sortimentet finder du et stort udvalg i hvidevarer til køkkenet. I et klassisk og tidsløst design, som passer godt ind i ethvert køkken. Desuden finder du i sortimentet også 2 vaskemaskiner i et elegant design.

Ingen afrimning med NoFrost

GRAM tilbyder et stort udvalg af køleskabe, fryseskabe og køle fryseskabe. Modellerne er i tidløst design og passer ind i ethvert køkken – uanset om du ønsker en klassisk løsning i hvid, eller om du foretrækker, at dine hårde hvidevarer skal spille en mere diskret rolle i køkkenet. Her er en integreret løsning måske det rigtige valg for dig.

Med GRAM køl og frys undgår du også ekstra arbejde. Vælg f.eks. en model med NoFrost, så slipper du helt for besværlig afrimning af fryseren.

Komfurer for enhver smag

Skal dit nye komfur arbejde for dig, mens du bruger tiden til noget andet, så vælg et programmerbart komfur fra Scandium serien med lynhurtig induktionskogeplade, og pyrolyse funktion så du slipper for besværlig rengøring af ovnen. Komfurerne er alle i et tidløst design og passer ind i de fleste køkkener. Og du kan finde modeller med både gasblus, masseplader, keramiske kogeplader og induktions kogeplader. Synes du også, din tid er dyrebar, kan du glæde dig over, at de fleste GRAM komfurer har et lynopvarmningsprogram der når 180 grader på blot 5 minutter

Indbygningsovn med pyrolyse

GRAM indbygningsovne giver dig masser af valgmuligheder. I Experts sortiment finder du en flot indbygningsovn i EasyOff steel. Indbygningsovnen er en multifunktionsovn med 10 funktioner, bl.a. ægte varmluft, optønings- og pizzafunktion. Ovnen har desuden Touch-Timer med minutur og stegetermometer, så det bliver endnu nemmere for dig at tilberede en god steg. Og så har den pyrolyse funktion så du slipper for besværlig rengøring af ovnen.

Kogeplade med hurtig induktion

Lav et komplet indbygnings sæt med ovn og kogeplade. Sortimentet byder på en induktionskogeplade i 77 cm bredde. I ægte sort glas, og med FLEXI-induktion hvor du kan koble 2 zoner sammen til en stor kogezone. Stop&Go Function, Holde varm funktion med 3 temperaturer og timer på alle zoner er andre spændende detaljer. Den har lynhurtig opvarmning med Virtual PowerBooster på alle kogezoner. Betjeningen sker ved hjælp af en intuitiv og elegant SliderControl.

Næsten lydløs opvask med GRAM

Med et lydniveau helt ned til 39 dB(A) vil opvasken næppe forstyrre dig. Alle GRAM opvaskemaskiner er lydsvage. Og hvis du har valgt en model med timer, kan du programmere maskinen til at vaske op, mens du sover. Så er der rent service klar til morgenmaden. Der er et bredt sortiment i 60 cm og også rummer en fiks lille sag på 45 cm bredde med 10 kuverter. Du kan vælge modeller i hvid og rust fri stål eller fuldintegreret hvis du vil gemme opvaskemaskinen bag en køkkenlåge.

GRAM tager hånd om vasketøjet

Blandt hvidevarer fra GRAM kan du også vælge vaskemaskiner. Med stor kapacitet og valgfri centrifugering op til 1600 omdrejninger. Mange gode og relevante programmer og tilvalg, som dækker selv de mest specielle behov. F.eks. allergiprogram, tilvalg for pletfjerning og håndvask. Der er også tænkt på miljøet, både når det gælder et ekstra lavt energi- og vandforbrug. Ønsker du en ekstra skånsom behandling af dit tøj, så vælg en model med den specialdesignede PearlDrum