Kaffetilberedning

En god kaffeoplevelse

De fleste kaffedrikkere kan nikke genkendende til, at kaffe ikke bare er kaffe. En god kop kaffe kan afhænge lige så meget af måden, den er brygget på, som bønnerne den er brygget af. Ønsker du blot en simpel kaffemaskine, der kan brygge en god kop kaffe til at få dig op om morgenen? Eller gemmer der sig en barista i dig, der ønsker at eksperimentere med aromaerne? Hos punkt1 finder du helt sikkert kaffemaskinen til dig! Her finder du et bredt udvalg af kvalitetskaffemaskiner til alle kaffeelskere.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding