Køkkenmaskiner

Få en hjælpende hånd i køkkenet med den rette køkkenmaskine.

Her finder du vores store udvalg af køkkenmaskiner og alt i udstyr. Vores køkkenmaskiner fås i alle tænkelige afskygninger fra blandt andre Kenwood og KitchenAid, og du vil med sikkerhed kunne finde noget, der passer ind i dit køkken. Maskinerne er altid anvendelige at have til rådighed i køkkenet, og den høje pålidelighed gør dem til en næsten uundværlig del af det moderne hjem. De køkkenmaskiner du kan finde her på siden, er udført i meget slidstærke materialer, så de kan holde til intensivt brug i årevis og stadig opretholde effektiviteten.

Markedets bedste mærker til favorable internetpriser

Vi forhandler de absolut bedste og mest anerkendte mærker inden for køkkenmaskiner, som du kan finde lige her til altid gode priser. Vi forhandler også en masse ekstraudstyr til maskinerne i vores sortiment, som hurtigt kan blive brugbart, når man skal i gang med at udforske de mange nye muligheder inden for madlavning med køkkenmaskiner. Husk at når du køber varer her på siden, kan du altid kan ombytte dem i samtlige Punkt1-butikker over hele landet. Derudover får du 14 dages fortrydelsesret på dine varer, og du kan let ombytte dem i din lokale Punkt1-butik.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding