Kogning og friture

Stort udvalg af produkter til kogning og tilberedning

Hos punkt1 finder du et stort udvalg af produkter til kogning og friture, hvad enten du skal koge vand til en dejlig kop eftermiddagste, eller forkæle familien med lækre, sprøde pomfritter lavet i en rigtig friture eller den lidt sundere udgave, hvor der kræves et minimalt forbrug af fedtstof. Hvis du skal forkæle familien med et lækkert blødkogt æg søndagmorgen, så har vi æggekoger som er perfekt til at hjælpe med dette.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding