Opvaskemaskiner

QuickPowerWash

Uovertruffen kombination: Det nye opvaskeprogram QuickPowerWash og de præcist afstemte UltraTabs Multi opnår de bedst mulige rengørings- og tørringsresultater for normalt snavset service på 58 minutter. De specialudviklede tabs har en reduceret opløsningstid på kun 2-3 minutter. Dermed er opvaskeydelsen virksom lige fra begyndelsen af opvaskeprogrammet. Resultat: Rengøringsklasse A.

Nyt Miele-kurvedesign

Perfekt kurvedesign til ethvert behov: Det nye kurvedesign er gennemtænkt ned til mindste detalje og tilbyder enestående løsninger. Hver enkelt del har sin helt perfekte plads til optimal opvask. De farvede FlexAssist-markeringer henviser til de bevægelige dele og har små symboler. Dermed kan du nemt og hurtigt udnytte det fleksible kurvedesign. Integrerede silikonepuder sørger for beskyttende hold til følsomme glas i glasholderen FlexCare.

Patenteret1 3D-bestikbakke

Den nye dimension inden for bestikpleje: Den intelligente Miele 3D-bestikbakke kan varieres i bredden, dybden og højden, hvorved den kan tilpasses til ethvert opfyldningsbehov. Dermed kan selv store bestikdele, f.eks. piskeris eller opøserskeer, uden problemer anbringes i opvaskemaskinen og vaskes skånsomt af.

Patenteret AutoOpen-tørring

Til perfekt tørret service: Når opvaskeprogrammet er slut, åbnes opvaskemaskinens dør automatisk. Også mere krævende service som f.eks. plastdele tørres perfekt. Med den specielle luftføring beskyttes bordpladen mod fugt.

Perfect GlassCare

Den bedste pleje til dine glas: Blødt vand gør det nemmere at vaske servicet grundigt af, men samtidig er det aggressivt over for glas. Derfor er opvaskemaskinerne fra Miele udstyret med Perfect GlassCare-teknologi. Denne teknologi sikrer, at dine glas bliver rengjort skånsomt, så du kan nyde dem så længe, som muligt.

Bedste støjværdier

Din stille hjælper: Opvaskemaskinerne fra Miele vasker særligt stille op ved lave støjværdier fra 41 dB(A) og leverer konstant perfekte resultater. Det er sågar et betydeligt lavere lydniveau end en almindelig samtale.

EcoTech-varmelager

Absolut bedste ydelse i forhold til besparelser: Energilabelen giver dig et overblik over økonomien og ydelsesevnen i forbindelse med din opvaskemaskine. Produkterne fra Miele kombinerer de bedste rengørings- og tørreresultater med et ekstremt lavt strøm- og vandforbrug. Energiklasse A+++ -20 %. Årligt elforbrug: 189 kWh. Årligt vandforbrug: 2.772 liter. Tørringsklasse: A. Bedste resultater og lavt forbrug!

Knock2Open

Den perfekte løsning til design uden håndtag: Ingen tricks – men Miele Knock2open er den perfekte løsning til køkkendesign uden håndtag. Ved at banke to gange på fronten på den fuldintegrerede opvaskemaskine fra Miele åbner døren sig helt af sig selv ca. 10 cm ved hjælp af den raffinerede åbnemekanisme. En komfort, der vil komme til at begejstre dig hver dag.