Espressomaskiner

CupSensor

Automatisk tilpasning af kaffeudløbet: CupSensor gør håndteringen af din espressomaskine fra Miele nemmere. Denne innovation registrerer kophøjden og placerer kaffeudløbet i den korrekte position i på mellem 8 og 16 cm. Med den optimale afstand undgås sprøjt, og den optimale kaffetemperatur og en optimal crema opnås. Efter mælketilførslen placeres midterudløbet 1 cm højere oppe for at undgå tilsmudsning.

Kopvarmer

Perfekt tempererede kopper: Den integrerede, opvarmede kopplade, som findes på udvalgte fritstående espressomaskiner fra Miele, tilbyder ekstra komfort: Opvarmede kopper til enhver tid. For kun en korrekt tempereret kaffe giver den optimale kaffenydelse. Når temperaturen er korrekt, kan aromaen rigtigt udfolde sig, og der dannes en skøn crema. Det førsteklasses krom i koppladen er ikke kun et optisk highlight men er samtidig nemt at rengøre.

OneTouch og OneTouch for Two

Mere nydelse for to: Alle espressomaskiner med bønnesystem er udstyret med såvel den kendte funktion OneTouch-tilberedning som den nye funktion OneTouch for Two. Denne funktion muliggør samtidig brygning af to lækre kaffespecialiteter med ét enkelt tryk på knappen. Det valgte program startes helt automatisk. Med den forkortede tilberedningstid bliver der mere tid til nydelsen for to.

AromaticSystem

Bryggekammeret blander kaffe og vand perfekt: Mere plads til mere smag. Det dynamiske bryggekammer i Mieles espressomaskiner udvider sig, når vandet strømmer ind. Dermed blandes kaffepulver og vand særligt intensivt, og kaffesmagen bliver endnu mere intens. Glæd dig til en herlig, duftende kaffe med et tydeligt nydelsesplus.

Cappuccinatore

Perfekt mælkeskum til kaffespecialiteter: Med Cappuccinatore kan du tilberede varm mælk eller mælkeskum i en håndevending. På få sekunder opvarmes eller skummes mælken direkte i koppen/glasset. Den kan vaskes af i opvaskemaskinen.

Automatisk skylning af mælkeslangen

Et hygiejnisk plus: Efter brygning af kaffespecialiteter med mælk startes skylningen af alle mælkeledende komponenter med vand fra vandbeholderen automatisk. Dette garanterer højeste hygiejnekomfort.