Støvsugere

Betjeningskomfort

For at gøre gulvplejen så let som mulig, har Miele udviklet mange smarte detaljer. For eksempel den komfortable styring på håndtaget, så du nemt kan regulere sugeeffekten. Du slipper for at bukke dig.

Kvalitet

100 % kontrolleret! Miele prioriterer høj kvalitet. Fra koncept til færdig støvsuger. Mieles støvsugere udvikles og fremstilles udelukkende på egne fabrikker. I slutningen af produktionsprocessen funktionstestes hver eneste støvsuger grundigt. Med denne omhu opnår vi hos Miele fremragende kvalitet og lang levetid for vores produkter.

Rengøringsevne

En høj motoreffekt alene gør ingen god støvsuger. Hos Miele griber mange forskellige konstruktionssærpræg effektivt ind i hinanden. Støvsugerkabinettets tæthed og den optimerede konstruktion af alle komponenter sørger for perfekt luftføring. Således fungerer sugekraften optimalt ved gulvmundstykket. EcoTeQ-gulvmundstykket rengør særligt stærkt og målrettet og opnår ved lav effektindstilling rigtig gode rengøringsresultater.

AirClean-filter

Air Clean-filter til renere rumluft: Hos Miele kan du vælge mellem tre forskellige luftfiltre. AirClean-filtret har en effektiv filtervirkning til dagligdagens krav. Med Mieles ublæsningsluftfilter er den udblæste luft renere end rumluften før sugning.

DynamicDrive-styreruller

Manøvredygtige som en sportsvogn: De enestående DynamicDrive-hjul kan drejes 360°, er lejret på stålaksler og udstyret med støddæmpere. De gummibelagte hjul løber jævnt, er slidstærke og har lang levetid. Fordele: En ekstremt manøvredygtig støvsuger, der kører særligt lydsvagt og skåner sarte gulve.

Silence-system

Til rolig og afslappet sugning: En støjoptimeret motor og en integreret lydisolering gør Mieles støvsugere behageligt støjsvage. Silence-trinnet når de nederste støjværdier og yder samtidig en god rengøringspræstation.