Om punkt1

Fakta om punkt1


Punkt1 slog dørene op 29. september 2003 og blev med det samme Danmarks største hvidevarekæde med butikker fordelt over hele landet. Kæden er frivillig med selvstændige indehavere, som driver butikkerne i et stramt styret koncept. Punkt1 har fokus på den moderne forbrugers krav om individualitet og skræddersyede løsninger til lave priser.

I punkt1 hjælper vi dig med at træffe det rigtige valg, så du kommer hjem med det rigtige. Ud over de primære varegrupper, hårde hvidevarer, støvsugere og el-apparater, suppleres sortimentet i en lang række af butikkerne med tilbud om belysning i form af en Lysmesteren shop-i-shop løsning.

Punkt1 er en sammenslutning af professionelle fagfolk og sikrer dig, at du altid får den rådgivning, der skal til for, at du kommer hjem med det rigtige.

Idégrundlaget i punkt1 er:

"Vi vil inden for vore forretningsområder være det foretrukne indkøbssted blandt de kunder, der efterspørger kompetent og ærlig vejledning i valg af varer, og serviceydelser til konkurrencedygtige priser."

Bag om punkt1

Punkt1 er ejet af POWER A/S som er en del af POWER International AS. POWER International AS er en norsk ejet virksomhed der omfatter POWER Norge, POWER og Expert Finland. Med denne konstellation er POWER A/S dermed en af Danmarks største aktører inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

POWER A/S er en del af expert Global, der er en af europas største elektronikkæder med mere end 7400 butikker fordelt over hele verden. Dette giver POWER A/S en solid indkøbskraft, der sikrer, at virksomhedens kæder kan tilbyde forbrugerne kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at kontakte punkt1 hovedkontor er adressen:
Punkt1 A/S

Hovedvejen 197

2600 Glostrup
Tlf.: 7070 1707 CVR: 25380088

Kundehenvendelser
Alle henvendelser vedr. køb i butik skal rettes til den butik, hvori du har købt varen. Find din punkt1 butik her.