{{cart.cartItems}}
Fandt {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

PRISMATCH – OGSÅ PÅ WEBSHOPS

Hos punkt1 skal du handle til den rigtige pris

Få prismatch mod den laveste netpris! Når du køber nye hvidevarer til hjemmet, kan du nu i alle vores punkt1-butikker, handle til den laveste netpris. Uden det koster ekstra, får du naturligvis punkt1’s høje service og personlige rådgivning, af vores dygtige og erfarne fagfolk. Derfor tør vi sige: Kom hjem med det rigtige – til den helt rigtige pris!

Samme pris i din lokale punkt1 som på net

Det perfekte af begge verdener – du får både den lave netpris og den personlige rådgivning og service. Hos punkt1 kan du altid handle til den laveste pris. Prisen du finder på Internettet er ofte lavere end i butikken, fordi der ikke er udgifter til lokaleleje osv. - men hvorfor skal du snydes for den bedste pris, blot fordi du ønsker den personlige rådgivning i butikken? Til forskel fra vores konkurrenter erkender vi, at det ikke giver mening, du skal have varen til den bedste pris uanset hvad - også selvom den laveste netpris kommer fra vores konkurrenter.

Vejen til de lave priser og den personlige service af fagfolk?

Finder du mod vores forventning et produkt billigere hos en konkurrent, står alle vores lokale punkt1 butikker klar til at prismatche. Der er kun nogle helt få betingelser. Se de enkle betingelser herunder og ellers ses vi i din lokale punkt1 – hvor vores fagfolk står klar til at hjælpe. Kom ned i din nærmeste punkt1 og så finder vores dygtige fagfolk den rigtige pris – eller print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Det vigtigste er bare, at prisen er aktuel på købstidspunktet og opfylder betingelserne nedenfor.

De enkle betingelser

  • Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet
  • Gælder kun varer fra danskejede webshops, som er i punkt1s online sortiment og på lager til køb hos konkurrenten online
  • Gælder ikke restpartier, køtilbud, demovarer, udstillingsmodeller o.lign.
  • Gælder ikke levering, montering og andre serviceydelser
  • Gælder kun privatkøb og ikke B2B salg.

Find den aktuelle pris sammen med en af vores dygtige fagfolk – alternativt print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Prisen skal blot være aktuel på købstidspunktet og opfylde ovenstående betingelser.