PRISMATCH – OGSÅ PÅ WEBSHOPS

Hos punkt1 skal du handle til den rigtige pris

Få prismatch mod den laveste pris - både på nettet og i fysiske butikker! Når du køber ny elektronik til hjemmet, kan du nu i alle vores punkt1 butikker, handle til den samme lave pris, som du kan finde hos vores konkurrenter. Uden det koster ekstra, får du naturligvis vores høje service og personlige rådgivning, af vores dygtige og erfarne fagfolk. Derfor tør vi sige: Kom hjem med det rigtige – til den helt rigtige pris!

Prismatch gælder kun i din lokale punkt1.

Prismatch i din lokale punkt1

Det bedste af begge verdener – du får både den lave pris, som du fx kan finde på nettet og den personlige rådgivning og service. Prisen du finder på Internettet er ofte lavere end i butikken, fordi der ikke er udgifter til lokaleleje osv. - men hvorfor skal du snydes for den gode pris, blot fordi du ønsker den personlige rådgivning i butikken? Til forskel fra vores konkurrenter erkender vi, at det ikke giver mening. Når du handler i punkt1, skal du skal have varen til den bedste pris på markedet uanset hvad - også selvom den laveste netpris kommer fra vores konkurrenter.

Vejen til de lave priser og den personlige service af fagfolk?

Finder du mod vores forventning et produkt billigere hos en konkurrent, står alle vores lokale punkt1 butikker klar til at prismatche. Der er kun nogle helt få betingelser. Se de enkle betingelser herunder og ellers ses vi i din lokale punkt1 – hvor vores fagfolk står klar til at hjælpe. Kom ned i din nærmeste punkt1 og så finder vores dygtige fagfolk den rigtige pris – eller print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Det vigtigste er bare, at prisen er aktuel på købstidspunktet og opfylder betingelserne nedenfor.

De enkle betingelser

  • Gælder aktuel netpris eller pris i fysisk butik på handelstidspunktet
  • Gælder kun varer fra danskejede webshops og fysiske butikker, og som er i punkt1s online sortiment og på lager til køb hos konkurrenten
  • Gælder ikke restpartier, køtilbud, demovarer, udstillingsmodeller o.lign.
  • Gælder ikke levering, montering og andre serviceydelser
  • Gælder kun privatkøb og ikke B2B salg.

Find den aktuelle pris sammen med en af vores dygtige fagfolk – alternativt print dokumentation ud hjemmefra og tag den med. Prisen skal blot være aktuel på købstidspunktet og opfylde ovenstående betingelser.

 

20% rabat på køb nr. 2 af hårde hvidevarer

Tilbuddet gælder på alle hvidevarer i punkt1. De 20% rabat fratrækkes varen med den laveste pris. Tilbuddet gælder ved køb af 2 hvidevarer på samme tidspunkt og kun ved køb i fysisk butik.