Hårfjerning og trimning til mænd

Forkælelse til manden

Hos punkt1.dk er vi stolte af at have så stort et sortiment af maskiner for hårfjerning til mænd. Vores produkter til hårfjerning for mænd omfatter såvel hårklippere, barbermaskiner som skægtrimmere. Vi forhandler kun maskiner fra de allermest kendte brands såsom Philips, Braun og Babyliss. Vores udvalg er meget forskelligartet, så der er garanteret også noget for dig. Ud over diverse maskiner til hårfjerning mænd byder vi på lækkert tilbehør til din favoritmaskine fra Braun. Det består af en rensepatron, du kan bruge på maskinen, således at den i højere grad kan bevare maskinens i forvejen høje levetid.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding