Hårpleje og styling

Stort udvalg af hårplejeprodukter

Med det helt rigtige udstyr er det nemt at style sit hår. Hos punkt1.dk har vi et bredt sortiment af hårplejeprodukter, hvad enten du ønsker at krølle, glatte, føntørre eller trimme dit hår. Eller hvad med en elektronisk hårbørste i en god kvalitet, der giver dit hår et ekstra flot look? Vores udvalg af krølle- og glattejern er stort, og vi fører alle de kendte mærker. Hvis du kan lidt at skifte udseende engang imellem, vil du få meget glæde af at købe et kombineret krølle- og glattejern. Med en god hårtørrer er det slut med at gå hjemmefra med vådt hår, så se også vores udvalg af kvalitetshårtørrer.

Vær en af de første til at få vores nyeste tilbud!

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Nogle gange kører vi også en konkurrence Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding