Støvsugning

Effektiv støvsugning og rengøring i dit hjem

Find den rigtige støvsuger hos punkt1. Vi fører alle de kendte kvalitetsmærker inden for støvsugning såsom Miele, Elecrotrolux, Nilfisk, Siemens, Philips og Bosch. Er du på udkig efter en ny og bedre støvsuger, så er du kommet til det rette sted uanset om den skal være med pose eller poseløs. Du kan med sikkerhed finde en effektiv støvsuger, der passer til netop dine behov her hos punkt1. Vi fører kraftige støvsugere med stor sugeevne, men vi kan også tilbyde mindre modeller samt helt kompakte støvsugere, ledningsfriestøvsugere og håndstøvsugere, der er perfekte til den lille lejlighed. Se nærmere på det flotte udvalg herunder og find den maskine, der passer bedst til dig og dit hjem. Punkt1 - altid med et stort udvalg og gode tilbud. Se evt. vores guide til hvordan du vælger den rigtige støvsuger.

Would you like to be the first to get the latest deals?

Følg os på de sociale medier og modtag vores nyhedsbrev.

  • Vær en af de første til at modtage vores nye tilbud

Ja tak, jeg vil gerne modtage de bedste tips & tricks, nyheder og tilbud om jeres produktsortiment, konkurrencer, events samt tilbud fra jeres samarbejdspartnere via elektronisk post (f.eks. e-mail, sms, mms, push-notikationer, sociale medier, messenger)

I må gerne spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. kommunikationsform m.m. Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, deltager du samtidig i vores konkurrence. Læs mere her

Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke

Vi behandler ovennævnte personoplysninger samt oplysninger fra min kundeprofil og oplysninger om mine interesser og mine køb samt min adfærd på vores websteder og andre onlinekanaler for at give mig relevante tilbud fra os og vores samarbejdspartneres.

Læs mere i Persondatapolitik

Tak for din tilmelding