Gode råd: 0,- kr

Man skal føle sig vejledt og ikke vildledt, når man skal købe hårde hvidevarer i dag. Det er vigtigt at komme hjem med de rigtige hårdehvidevarer og husholdningsapparater - derfor sætter punkt1 nu endnu mere fokus på rådgivning.

Et godt råd om hvidevarer har mange fordele - og kommer i mange former. God rådgivning er for eksempel gode spørgsmål, der opklarer, hvem du er, hvad du har brug for, og hvad det må koste. Et godt råd er dernæst at pege på det produkt, der er svaret på disse spørgsmål. Et godt spørgsmål er også at tilbyde levering og montering, når det er relevant, og i det hele taget sørge for, at kunden får et lykkeligt samliv med sine hvidevarer - fra dag 1.

 

Et godt råd er med andre ord en værdifuld størrelse. Det sørger både for, at du kommer hjem med det rigtige, og at du slipper for bøvlet og ærgelsen ved at købe det forkerte.

Derfor skal vi vise, at det gode råd er en værdifuld ting. At det gode råd ikke er sniksnak i punkt1-butikken, men faktisk et produkt i sig selv. Et produkt af stor værdi, som du egentlig burde betale for, men heldigvis kan få ganske gratis hos punkt1.

 

Gode råd er meget værd. I punkt1 er de gratis.

I punkt1 er det bedste gratis. Det bedste er nemlig ikke et stort amerikanerkøleskab, en støjsvag emhætte eller en blender i lækkert design. Det bedste er vores gode råd, der hjælper dig med at finde ud af, hvilket køleskab, hvilken emhætte eller hvilken blender, der er den helt rigtige for dig. Det er den slags, vi kan hjælpe dig med i punkt1, og vi skal ikke have en krone for det. Det vigtigste er. at du kommer hjem med det rigtige. Hver gang!

 

Kort sagt: Gode råd, 0 kr.

 

Punkt1.dk vil løbende blive udbygget, så forbrugerne også kan hente kvalificeret hjælp her. Allerede nu kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ og under "Værd at vide om" får du svar på, hvad de mange udtryk og betegnelser står for. Det er også her du finder inspiration til, hvad det er dine hårde hvidevarer skal have af funktioner.