Guide til køb af Blender - vælg den rigtige!

Vidste du at...
Når du leder efter blender har du helt sikkert en ide om hvilke opgaver din blender skal kunne udføre. Mange blendere har forskellige programmer og knive, der er specielt egnede til særlige opgaver fx smoothieprogram, is knusnings program, så hvis du ved, at du ofte vil bruge blenderen til at knuse is, så vil du få størst glæde af en blender med denne type program. Andre egenskaber, det er værd at kigge efter er rengøringsfunktion, blenderens kapacitet, litermål, watt effekt, støj. Vi giver dig informationerne så du selv kan vælge hvilke egenskaber du vil lægge mest vægt på.

Blend en lækker smoothie
Du kan blende et væld af forskellige smoothies. Dessert smoothies, frugt smoothies, sunde smoothies, vitamin smoothies og meget mere. Ja, faktisk er det kun fantasien der sætter grænser. Derfor har vi hos Punkt1 et bredt udvalg af blendere, og der er altid et godt tilbud, der matcher dit behov. Nogle af tidens mere populære smoothies går på at blende grøntsager sammen, hvor fx ingefær, spinat, mynte og persille bliver blendet sammen, og dig giver dit et energi boost uden lige. Frugtblandinger er også meget populære, og kan drikkes både til morgen, middag og aften.

Rengøring af din blender
Rengøring er meget vigtigt i forhold til vedligeholdelse af blenderen. Tag derfor altid et godt kig på blenderens brugsvejledning, og sørg først og fremmest for, altid at slukke på kontakten efter brug, samt at vaske eller afskylle blenderen kort tid efter brug. Det er vigtigt at være opmærksom på, at blenderens knive tages forsigtigt ud af blenderen og vaskes separat. Vær yderligere opmærksom på, at knivene helst ikke skal ligge i blød, da dette kan forårsage rust.

Stavblender og mini blendere
Til småopgaver kan stavblenderen eller miniblenderen være den ideelle løsning. Mange synes der er stort arbejde forbundet med rengøringen af de større blendere og derfor kommer de sjældent i brug. Stavblendere og miniblendere er mere kompakte og vil typisk være et godt valg for personer, der ønsker bekvemmelighed og mindre maskine fylde. Stavblenderen er én anden af Punkt1's produkter, som er værdifuld for mange. Når du køber stavblender vil det være en ide, ligesom med normale blendere, at være opmærksom på omdrejninger og watt samt håndgrebets beskaffenhed og hvad det er lavet af. Vi sælger stavblendere i forskellige pris klasser med forskellige kvaliteter, hvor bl.a. disse elementer differentierer stavblenderne.