Total No Frost - konstant lavt energiforbrug

Vidste du, at det kun kræver 5 mm isbelægning på indersiden af din fryser, før det skal bruge hele 30 % mere energi? Et moderne fryseskab skal være frostfrit, ellers er det ligegyldigt hvilket energiklasse det har. LG’ fryseskab med Total No Frost-system giver en mere jævn spredning af temperaturen og hurtigere nedfrysning af madvarerne. Eftersom fryseren altid er frostfri, får du også et konstant lavt energiforbrug. Desuden slipper du for besværet med afrimning af fryseskabet.

Multi Air Flow

Multi Air Flow-systemet spredt kold luft ind i køleskabet og opretholder en jævn temperatur. Hurtigere køling betyder, at lufttemperaturen i køleskabet sænkes hurtigt, især efter døren er blevet åbnet.

FRESH Balancer

Opretholdelse af den helt rigtige luftfugtighed er essentielt for at holde frugt og grøntsager friske i køleskabet. LG’s FRESH Balancer-skuffe er udstyret med en enkelt kontakt, som regulerer luftfugtigheden, så den er optimal til opbevaring af enten frugt eller grønt, som holder sig friskere længere. Gælder kun køle/fryseskabe i almindelige mål.

FRESH Converter

Forskellige fødevarer kræver forskellige temperaturer for at holde sig friske, men hvordan gør man det i ét køleskab? LG har svaret, og det er FRESH Converter. FRESH Converter er en skuffe, hvor du kan vælge det rigtige temperatur til opbevaring af kød, fisk eller grøntsager. Gælder kun køle/fryseskabe i almindelige mål.

Tre stærke argumenter for en køl & frys fra LG

• Linear Compressor og Total No Frost holder maden frisk i længere tid

• Linear Compressor og Total No Frost sikrer lavt strømforbrug

• Lydløs, holdbar og pålidelig med 10 års garanti

Inverter Linear Compressor – med 10 års garanti

Hjertet i et køle-/fryseskab er kompressoren, som pumper kølemidlet rundt. Det er også den del af køle-/fryseskabet, som oftest går i stykker. LG’s Inverter Linear Compressor har kun ét friktionspunkt, hvor traditionelle kompressorer har fire - det gør den stærkere og mere holdbar end traditionelle kompressorer.

Vi stoler så meget på vores Inverter Linear Compressor , at vi tilbyder hele 10 års garanti. Mindre friktion betyder også, at køleskabet bliver mere stille i drift og bruger mindre strøm - LG Inverter Linear Compressor er hele 28% mere energieffektivt end en traditionel kompressor.

NatureFRESH Cooling

LG's NatureFRESH Cooling-system cirkulerer frisk luft gennem adskillige aftræk, så køleskabets indre køles mere jævnt. Op til 76% bedre cirkulation af kold luft i sammenligning med delvise No Frost-systemer. Gælder kun køle/fryseskabe i almindelige mål.

Mere kapacitet på samme plads

Med LG’s nye, moderne køleskab får du mere kapacitet men samme ydermål takket være de tyndere sider med unik og effektiv isoleringsteknologi! LG’s fritstående køle- og fryseskabe og side-by-side er nogle af de største på markedet. Skønt at man ikke behøver at handle ind så tit – eller hvad?

Dispenser uden vandtilslutning – enklere bliver det ikke!

Altid adgang til koldt vand, isterninger og knust is – når som helst! Med en indbygget vandtank slipper du for dyre og tidskrævende installationer, samtidig med at du eliminerer risikoen for lækage. Da du ikke behøver nogen vandtilslutning, kan du i princippet placere skabet hvor som helst, så længe der er adgang til en stikkontakt.

Bekvemmeligt, smart og enkelt. Gælder kun side-by-