Vask tøjet rent på kun 59 minutter!

Turbo Wash - brug tiden på andet end vasketøj!

 

Hurtigste program på markedet med A i vaskeresultat! Med tubro Wash har du rent vasketøj på kun 59 minutter! Vasker du 4 maskiner i ugen spare du næsten 2,5 time og på et år udgør det næsten en hel arbejdsuge – og hvem kunne ikke bruge denne tid på andet end vasketøj?

Det unikke spraysystem gør at tøjet hurtigt bliver lagt i blød og at vaskemidlet trænger dybt ind i tekstilerne. Takket være dette spares der masser af tid og skylninger.

Ved at spare disse skylninger sørger Turbo Wash for sparer op til 40 % mindre vandforbrug end ved normal vask. Godt for dig og godt for miljøet. For det bedste resultat anbefaler LG man vasker max 5 kg. under Turbo Wash.

Tre gode grunde for at investere i en vaskemaskine fra LG

 

  • Turbo Wash vasker 5 kg tøj med perfekt resultat på under en 1 time
  • 6 Motion: tilpassede tromlebevægleser som giver en ekstra skånsom vask
  • Stillegående motor- Direct drive med 10 års garanti.

Tre gode grunde for at investere i en kombimaskine fra LG

 

  • To maskiner i en, så du kan spare plads
  • Vasker og tørrer i en cyklus, hvilket gør det nemt at få klaret vasketøjet.
  • Stillegående motor- Direct drive med 10 års garanti.

Inverter Direct Drive – Motor med 10 års garanti

 

I forhold til de almindelige motorer og tromler, har LG sat tromlen direkte på motoren for at sikre det bedste resultat. Færre bevægelige dele giver en fantastisk holdbarhed og gør at maskinen er mere stillegående. Pga. den er så pålidelig giver de 10 års garanti på motoren.

 

Alle vaskemaskiner fra LG har en Direct drive motor!

6 Motion Direct Drive - Pænere resultat med flere bevægelser

 

Alle tekstiler skal behandles forskelligt for at opnå et flot resultat, dette har LG selvfølgelig tænkt på. Da motoren sidder direkte på tromlen bliver den automatisk styret mere præcist og sikre derfor et perfekt resultat.

LGs vaskemaskiner med 6 Motion Direct Drive har mulighed for at udføre seks forskellige vaskebevægelser i stedet for bare en. For at sikre at man får maksimal effekt på den mest skånsomme måde bliver der brugt et udvalg af de seks bevægelser, så det er tilpasset efter den tekstil du vasker.

Dampfunktionen True Steam

 

Med dampfunktionen True Steam er nemt at få frisket tøjet op på kun 20 minutter. Dampen åbner tøjets fiber og fjerner effektivt lugten derfra. 
Har dit tøj også fået folder, dette fjerner dampen også de fleste af nemt og hurtigt.

 Hvis du bruger dampfunktionen i allergi programmet kan du få et allergifrit resultat på kun 60 grader. Det er muligt at vælge dampfunktionen til på mange af programmerne.

NFC – Få fuld udnyttelse af din vaskemaskine på  smartphonen.

 

NFC (Near Field Communication) er en teknologi til overføring af datainformation i bl.a. busser, toge og betalings systemer. De fleste vaskemaskiner fra LG har NFC funktionen indbygget.

Med NFC bliver det muligt at få de nyeste vaskeprogrammer ned på din vaskemaskine, så du altid er opdateret i fremtiden. Viser din vaskemaskine en fejlmelding? Så kan NFC også fortælle dig hvordan den skal løses, smartere bliver det ikke.

Stor kapacitet - perfekt til den store familie!

 

Nu kan du tømme hele vasketøjskurven i en vask: LGs Big-in rummer hele 12 kg vasketøj af gangen. Det giver en hel masse muligheder f.eks kan du nu vaske dynen og puden hjemme i din egen vaskemaskine istedet for på et renseri. 

LG vaskemaskiner måler vægten af tøjet, så den kun bruger den nødvendige mængde vand og energi under vasken. Dette sikre du får et perfekt resultat uanset om maskinen er hel eller halvt fuld.