Miele W1 vaskemaskiner - brillerer med fordele, der ikke lader meget tilbage at ønske

Mange kan vaske. Kun en kan gøre det perfekt.

W1 med automatisk sæbedosering

Hvordan doserer du vaskemidlet rigtigt? 

Det ved din Miele med TwinDos*. Den klarer det helt automatisk for dig på det rigtige tidspunkt og i den rette mængde – blot ved et tryk på en knap.  For meget vaskemiddel belaster miljøet og koster penge. En så præcis dosering som TwinDos giver er nærmest umulig at opnå manuelt. Denne præcise dosering sparer dig for op til 30% vaskemiddel.

Mieles Twindos system er et 2-fase-doseringssystem som vasker for dig, doserer for dig og sikrer et minimalt forbrug af vaskemiddel. Uanset om det er sarte T-shirts eller meget beskidte børnebukser, kulørt tøj eller hvidt, så får du de bedste resultater med det enestående 2-fase-system fra Miele. Alt bliver grundigt rent. De to vaskekomponenter holdes adskilt, indtil de tilsættes på det helt rigtige tidspunkt i vaskeprocessen. 

Det automatiske Miele 2-fase-vaskemiddel UltraPhase 1 og 2 er det bedste system til flydende vaskemidler på markedet – både til kulørt tøj og til hvidt tøj. Det bekræfter det anerkendte Hohenstein-institut i sin analyse**. Men hvordan virker det?

UltraPhase 1 løsner snavs og fjernet fedt
Overfladiske smudspartikler som sand eller jord fjernes af UltraPhase 1 og skylles blot væk med vand. Også fedtpletter som fx chokolade eller olie løsnes af UltraPhase 1, så de nemt kan skylles ud. 

UltraPhase 2 ilt-blegemiddel fjerner vanskelige pletter
Spildte du, da du hældte frugtsaft eller rødvin op? Med UltraPhase 2 er det intet problem! Det indeholder nemlig ilt-blegemiddel, som intet andet flydende vaskemiddel gør, og tilsættes på det helt rigtige tidspunkt i vaskeprocessen.

*Modelafhængigt ** TEST-NR. HL 13.2.10991 – www.hohenstein.com

Køb en W1 og dit vasketøj vil takke dig

SoftCare-tromlens enestående overfladestruktur gør, at der mellem tøjet og tromlevæggen opstår en vandfilm, som tøjet let glider henover. Resultatet er optimal skånsom vask og mindre slitage på dit tøj.

W1 er udstyret med Mieles ProfiEco-motor som er en kraftfuld og effektiv motor. Herudover er ProfiEco-motoren fra Miele særligt besparende og lydsvag. Dens kul-fri motor forbruger mindre energi. Dette sikrer effektive og komfortable vaskeprocesser i mange år.

Den hurtigste vej til renhed

Det er næsten ikke til at tro, men nu kan du få rent tøj på under 1 time. Med QuickPowerWash* skaber Miele en høj rengøringseffekt på overraskende kort tid. Så er det muligt altid at have yngslings-tøjet på når du skal ud.

*Afhængig af model

SingleWash - til små mængder tøj

I situationer, hvor du ikke har mulighed for at fylde maskinen op, så kan SingleWash* være et perfekt alternativ. Med SingleWash har du mulighed for at vaske op til et kg på en økonomisk og miljømæssig facon. Så står du i situation, hvor du er bange for den nye røde trøje smitter af på resten af tøjet eller du kun har få stykker hverdags-tøj som skal vaskes, så kan SingleWash hjælpe dig, uden at du skal bekymre dig om miljøet.

Dette skyldes, at SingleWash sparer på dit vandforbrug og el-regning i forhold til en almindelig vask. Faktisk bruger SingleWash op til 75% mindre strøm og op til 80% mindre vand.** Fx så kan du vaske op til et kg af dit hverdags-tøj, svarende til to par jeans eller fire poloer, på programmet "Strygelet 30 °C" med et forbrug på 9 liter vand og 0,09 KWh.

Med SingleWash behøver du ikke, at vente længe på du kan komme videre. Et "Strygelet 30 °C" tager maximalt 29 minutter, hvor "Bomuld 40 °C" tager max 49 minutter. Så vask endelig evt. restfarver ud af tøjet eller dit favorit-tøj for sig selv. Det er ikke længe du skal vente på at komme videre.

*Afhængig af model

**Besparelsespotentiale hvis du vasker ét stykke tøj i programmet "Strygelet 30 °C" med SingleWash

CapDosing - Det perfekte supplement til specielle anvendelser

Har dit tøj brug for ekstra omsorg, så kan du benytte Mieles CapDosing. Her kan du få specialvaskemidler til fx sportstøj eller som skyllemiddel.

Til specialprogrammerne kan du nemt og bekvemt anvende Mieles portionskapsler. De placeres blot i skyllemiddelrummet. Maskinen doserer indholdet på det optimale tidspunkt i vaskeprocessen – helt automatisk. Vælg mellem seks forskellige specialvaskemidler (Sport, Dun, Outdoor, WoolCare, SilkCare, Imprægnering), tre forskellige skyllemidler (Aqua, Nature, Cocoon) samt Booster mod hårdnakkede tilsmudsninger. Aldrig har det været nemmere.

Det betaler sig

Med Miele investerer du i kvalitet og lang levetid. Det er trygt at vide, at en nyanskaffelse fra Miele betaler sig på lang sigt, da W1 modeller er bygget i den klassiske, bundsolide Miele-kvalitet som er testet til 10.000 driftstimer.

Derudover, så er alle Mieles vaskemaskiner forsynet med den intelligente automatiske registrering af tøjmængden. Den analyserer den aktuelle fyldning og anvender kun så meget vand og den strøm, der kræves for at opnå et optimalt vaske- og skylleresultat. Derved opnår du lavest muligt forbrug som er krævet for at opnå optimalt vaskeresultat.

Vælger du et produkt fra Miele med PowerWash 2.0 vasker de op til 40 %* mere økonomisk end krævet i energiklasse A+++ og vasker selv små tøjmængder meget energieffektivt. Hemmeligheden: Den innovative vasketeknologi Spin&Spray giver mulighed for en meget lav vandstand og sparer på den måde energi til opvarmning. Og det med særlig god rengøringsevne, enestående vaskeresultater og moderat programtider, selv i programmet Bomuld Eco.

*Modelafhængigt op til 40 % mere besparende end grænseværdien (46) for energieffektivitetsklasse A+++.